Heart Rotterdam

Wie wij zijn

Chianna

Producent

1,75 lang, echt blond, niet weg te slaan uit interieurwinkels, voorliefde voor Google safari’s, snelle auto’s, uitbundige tandverzorging, eten bestellen, WhatsApp conundrums, merkkleding met verborgen labels, schema’s en planningen, strandbedden zonder zand, spontane stedentrips en overwerk.

+31 (0)6 18 33 94 04
chianna@heartrotterdam.nl

“Be careful
what you wish for”

Als jij weet wat je wilt, dan weet Chianna hoe je het gedaan krijgt. En dan regelt ze het ook nog voor je. De juiste kwaliteit, op tijd, voor de afgesproken prijs. Zo bouw je een merk van vlees en bloed. Weet je nog niet wat je wilt? Chianna laat het je weten. Je hebt nooit geweten dat je dat eigenlijk wilde.

Praat graag met brandmanagers, communicatie adviseurs, (freelance)designers, kunstenaars en bouwers.

Olivier

Concept en content

1,82 lang, de helft zo breed. Grijzende slapen, hang naar science fiction en andere fantasmen. Is vaak zoek of juist toevallig aanwezig. Houdt van rennen, wandelen, eten koken, eten opeten, eten bekijken. Dol op zwemmen, lezen en luisterboeken, het nieuws en alles wat nieuw is, vertellen, voordragen uit eigen werk en autorijden. Schrijft zoals hij praat.

+31 (0)6 36 19 65 33
olivier@heartrotterdam.nl

“I don’t necessarily agree with everything I say”

Olivier ontdekt inhoud waar je het niet zou verwachten. En weet om die inhoud een verpakking te scheppen die verleidt om de inhoud met huid en haar te verorberen. Wat goed werkt voor merken van vlees en bloed. Als je alle inhoud al hebt en de verpakking eigenlijk ook, is Olivier een kunstenaar in het zo communiceren daarvan dat zelfs je medewerkers nieuwe perspectieven ontdekken.

Praat graag met planten, artdirectors, directeuren, uitvinders, selfmade (wo)men en projectontwikkelaars.